Small Group Training Abonnementen


Een abonnement voor 1x per week Small Group Training. Ideaal voor als je net begint, of de trainingen wilt gebruiken als toevoeging op je andere sport(en). Na ongeveer 2 maanden zul je merken dat je jouw niveau, op dat moment, onderhoudt. Wil je graag meer progressie maken en resultaat zien? dan is het slim om te upgraden naar 2x of 3x per week trainen!

Een abonnement voor 2x per week Small Group Training. Deze optie is de meest gekozen optie en ideaal om kracht en conditie op te bouwen naar een gemiddeld tot hoog niveau. Door 2x in de week te trainen geef je jezelf genoeg prikkels om progressie te maken en resultaten te behalen.

Een abonnement voor 3x per week Small Group Training. Met deze optie ben je gegarandeerd van snelle progressie. Je hebt voldoende prikkels om snel fitter te worden en in bijna alle vlakken te verbeteren. Kracht, conditie, lenigheid, coördinatie, voeding, lifestyle en ga zo maar door. Hard werken = Veel resultaat.*Abonnementen zijn maandelijks opzegbaar met een opzeg termijn van 1 maand. Afschrijving is maandelijks via automatisch incasso, op datum van inschrijving. Neem altijd eerst contact op voordat je een abonnement afsluit. Bij het afsluiten van een abonnement ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.


Rittenkaart


10x Small Group Training

10 rittenkaart voor de Small Group Trainingen/Yoga met een geldigheid van 6 maanden vanaf aankoop.

€ 150,00

  • BeschikbaarPersonal Training


Personal Training

Alle opties voor Personal Training sessies (Personal Training is inclusief onbeperkt deelnemen aan ALLE lessen zoals: Bootcamp & Small Group Training.)

€ 50,00

  • Beschikbaar

DUO Personal Training

Alle opties voor DUO Personal Training.  (Personal Training is inclusief onbeperkt deelnemen aan ALLE lessen zoals: Bootcamp & Small Group Training.)

€ 85,00

  • Beschikbaar