Small Group Training Abonnementen


Een abonnement voor 1x per week Small Group Training. Ideaal voor als je net begint, of de trainingen wilt gebruiken als toevoeging op je andere sport(en). Na ongeveer 2 maanden zul je merken dat je jouw niveau, op dat moment, onderhoudt. Wil je graag meer progressie maken en resultaat zien? dan is het slim om te upgraden naar 2x of 3x per week trainen!

Een abonnement voor 2x per week Small Group Training. Deze optie is de meest gekozen optie en ideaal om kracht en conditie op te bouwen naar een gemiddeld tot hoog niveau. Door 2x in de week te trainen geef je jezelf genoeg prikkels om progressie te maken en resultaten te behalen.

Een abonnement voor 3x per week Small Group Training. Met deze optie ben je gegarandeerd van snelle progressie. Je hebt voldoende prikkels om snel fitter te worden en in bijna alle vlakken te verbeteren. Kracht, conditie, lenigheid, coördinatie, voeding, lifestyle en ga zo maar door. Hard werken = Veel resultaat.

Een abonnement om onbeperkt te trainen bij Fit in Lith. Dit abonnement is weggelegd voor de fanatieke sporter die zijn leefstijl wilt veranderen en voor eens en altijd fit wilt worden en/of blijven. Je mag zo vaak als de mogelijkheden toelaten komen trainen. Small Group Training, Bootcamp, Opengym en eventuele andere extra lessen. Alles is in inbegrepen. 

 

De gegarandeerde verandering van je levensstijl begint hier!*Voorafgaand aan de deelname met de Small Group Training wordt het geadviseerd om eerst een Fundamentals Sessie in te plannen. Voor meer info neem contact op met een van de coaches!

 

*Abonnementen zijn maandelijks opzegbaar met een opzeg termijn van 1 maand. Afschrijving is maandelijks via automatisch incasso, op datum van inschrijving. Neem altijd eerst contact op voordat je een abonnement afsluit. Bij het afsluiten van een abonnement ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.


Fundamentals/Rittenkaart


Fundamentals

Fundamentals sessie als voorbereiding op de Small Group Trainingen. De basis bewegingen en technieken worden behandeld en besproken samen met een Personal Trainer. Daarnaast worden de huisregels en afspraken besproken. De ideale voorbereiding en kick-off van jouw nieuwe, fittere en gezondere levensstijl!

€ 50,00

  • Beschikbaar

10x Small Group Training

10 rittenkaart voor de Small Group Trainingen met een geldigheid van 6 maanden vanaf aankoop.

€ 150,00

  • BeschikbaarPersonal Training


Personal Training

Alle opties voor Personal Training sessies (Personal Training is inclusief onbeperkt deelnemen aan ALLE lessen zoals: Bootcamp & Small Group Training.)

€ 50,00

  • Beschikbaar

DUO Personal Training

Alle opties voor DUO Personal Training.  (Personal Training is inclusief onbeperkt deelnemen aan ALLE lessen zoals: Bootcamp & Small Group Training.)

€ 85,00

  • Beschikbaar